Renata byter till Outlander PHEV

Outlander-Plug-in-Hybrid_RenataRenata Chlumska och Mitsubishi Motors Sverige har haft ett samarbete i ett och ett halvt år där Renata bloggar om sina äventyr i Mitsubishi Outlander. Renata som hämtade ut en ny dieseldriven Outlander i mars förra året har tänkt om och byter nu upp sig till PHEV! Länk till Renatas blogg: http://www.mitsubishibloggen.se/author/renata/

Nu till helgen är det premiär hos landets Mitsubishi-återförsäljare och idag onsdag 5 februari börjar TV-kampanjen för Outlander PHEV att sändas. Länk till filmen som finns på Mitsubishis You Tube kanal!

Kul att vi nu är två som bloggar om Outlander PHEV (på Svenska)!

13 tankar på “Renata byter till Outlander PHEV

  • Hej Per, kul att du bloggar om Outlander PHEV – jag har ärligt talat inte hunnit med att göra så många inlägg om mitt eget ägande även om det finns mycket att skriva om. Av dina inlägg att dömma är du rätt nöjd med bilen? 🙂

  • Har påpekat detta för MMS men de verkar inte ha någon mjukvaruuppdatering planerad som åtgärdar detta.
   Jag kör med engelska som standardspråk i displayen, då blir även navigationsknapparna i GPS:en begripliga! 🙂

   • Det är synd, möjligheten att även kunna blanda engelska i menyerna, men svenska i navigatorn (och därmed också rösten) vore ju uppskattat. Men inte hela världen.

 1. Fin film, men bilen i sista sekvensen är annorlunda. Den har ”struktur” på taket, i form av ränder eller vågor. Den som Renata kör, och de bilar jag sett i verkligheten, har släta tak. Jag har ju redan beställt bilen men inte sett något paket eller tillval där detta randiga tak ingår. Vet du något om detta?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s