Leasingfesten fortsätter!

Nissan Electric Leasing Program - Festen Fortsätter April 2015Nissan har förlängt leasingkampanjen för Nissan Leaf Acenta tom 30 april. Det ursprungliga erbjudandet löpte under februari och mars och på bara två månader har 440 Leaf och e-NV200 leasats ut vilket är en ordentlig uppgång jämfört med de knappt 900 elbilar som Nissan sålt i Sverige sedan starten för 2 år sedan.

Hurtigs Bil i Kungälv har sålt 50 Leaf och e-NV200 under kampanjen och ligger nu på ca 80 sålda elbilar totalt – risken är med andra ord stor att det blir kö vid Laddpunktens snabbladdstation vid McDonalds i Kungälv framöver.

Den som funderar men ännu inte slagit till kan låna hem en Leaf från Hurtig över natten för att testa att laddning och jobbpendling funkar i praktiken. 24 månaders leasing för 2980 kr/mån och maximal körsträcka 1500 mil/år (inkl vinterdäck och service) ger en total milkostnad på 26 kr/mil inkl el!Renault Zoe PrivatleasingÄven Renault hakar på och går nu ut med en leasingkampanj med Zoe för 2395 kr/mån. Leasingperioden löper över 36 månader, max 1250 mil/år. Kör man maximala 3750 mil på 3 år blir milkostnaden ca 25 kr/mil inkl el! Osäker på om service och vinterdäck ingår. Renaults kampanj pågår fram till 30 juni.

5 tankar på “Leasingfesten fortsätter!

 1. Pingback: Nissan Leaf miljöbästa bil 2016! | blixtgordon

 2. Hur hittar man alla dessa leasing deals? VI är intresserade av elbil om ca ett år, men vill ju hålla ögonen öppna efter en bra leasingdeal. Vet inte vad jag ska hålla koll på bara.

  • Det är inte så enkelt att hitta annonaser för elbilar överhuvudtaget då det inte är många ÅF som vill sälja elbilar. Ett tydligt exempel är reklamutskicket inför 30-årsjubileet på Hedin Bil med öppethus hos alla ÅF i Sverige – av 8 sidor bilaga i GP fanns inte en enda rad om Nissans leasingkampanj som just pågick för fullt!

   Nu har Nissan stoppat kampanjen då de fått 800 kontrakt skrivna på ca 5 månader. Då de garanterar restvärdet på alla privatleasade elbilar insåg de kanske att det kan bli kostsamt att få hem alla 800 bilar på ett bräde våren 2017 – då det troligen finns gott om nyare elbilar med räckvidder kring 300km till försäljning??

   Vad jag vet så har BMW dragit igång privatleasing på i3 till en månadskostnad på 3995kr – dock förutsätter det att supermiljöbilspremien betalas ut vilket just nu är lite osäkert då årets pott troligen är slut…

   • Ah, då får man hålla ögonen öppna helt enkelt. Hur hittade du dem? Via återförsäljaren eller såg på Nissans hemsida?

 3. Ang Zoe leasingkampanjen, så är priset på den enklare modellen, då ingår inte Service, laddsladd, vinterdäck. Så med Intens, som är mer lika Leaf Acenta blir kostnaden ca 3500kr/mån.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s