eCarExpo – Göteborg 11-13 november

elkojaecarexpo

På fredag kommer framtiden till Göteborg och självklart är jag på plats på eCarExpo! Mässan är öppen för branchfolk på fredagen och hela firman kommer vara där för att titta på elbilar och laddlösningar. Patrik ställer ut sin elkonverterade Austin Mini 1000 som mässan till ära fått nya däck och omlackering.

Lördag och söndag är mässan öppen för allmänheten och jag kommer var där som representant för Elbil Sverige under hela lördagen.

3 tankar på “eCarExpo – Göteborg 11-13 november

  1. Vad trevligt, nästa år 2017 någon gång i Augusti kommer företaget jag jobbar på att anlägga hela 20 laddstolpar på företagets parkeringar.
    Frågan är om även allmänheten kommer att få använda dessa eller om det bara är för anställda på företaget eftersom vi inte har fått mer info än att det ska anläggas 20 laddstolpar.
    Det framkom inte tex om det är snabbladdare eller om det är vanliga normalladdare men det är iaf ett stort steg i rätt riktning.

    • Alltid trevligt med arbetsgivare som erbjuder sina anställda laddning, hoppas det även är för besökare. Troligen är det nog vanliga normalladdare som kommer sättas upp då snabbladdare kostar 300-400 tusen att köpa in och installera – per styck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s