Tesla i race mot div fossilmonster

En Tesla Model S P100DL ställer som enda elbil upp i race mot något av det vassaste som går att uppbringa med fossildrift. Dino-utmanarna på startlinjen på Istanbul New Airport består av en Kawasaki Ninja H2R, en Lotus Evora GT430, en Aston Martin Vantage och en RedBull F1-bil. På en startbana lite längre bort ställer även ett privatjet och ett F-16 Fighting Falcon upp.

Vid startsignalen brände alla på för fullt för att se vem som passerar mållinjen först. Resultatet går att se i videon här ovan – och nog hävdar sig Tesla rätt bra i konkurrens med dinosaurierna!?

Tesla race Istanbul New Airport Tesla no 3Men vid en närmare titt på videon är det svårt att få ihop logiken. Vid starten drar Kawasakin och RedBull-racern ifrån direkt med Teslan i hälarna.

Tesla race Istanbul New Airport firstEtt senare klipp verkar två av bilarna ha bytt plats och där är faktiskt Teslan snabbast ur startblocken i tuff konkurrens med motorcykeln.

Tesla race Istanbul New Airport F1 dashcamFormel 1-bilen tycks misslyckas helt i denna start vilket även bekräftas i en videosekvens från F1:ans dashcam.

Tesla race Istanbul New Airport finnishOavsett är Tesla Model S P100DL ruskigt snabb och det är egentligen bara motorcykeln som ger mer acceleration per krona!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s